Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

"The Sacrifice" til Left 4 Dead

Mer nedlastbart til zombieslaktespillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nytt nedlastbart materiale er på vei til Left 4 Dead og Left 4 Dead 2, denne gang med tittelen The Sacrifice. Datoen er spikret til 5. oktober, og dreier seg om hovedfigurenes eventyr under The Passing.

Fem nye Achievement-poeng loves, og en ny del kalt Sacrificial Gameplay skal være med. Her er en av spillerne nødt til å ofres for at resten av laget skal overleve.

PC-spillere får gratis tilgang til The Sacrifice, mens lykkelige Xbox 360-eiere må se seg nødt til å punge ut med 560 Microsoft-poeng.

Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content