Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Secret World Legends

The Secret World-rebooten slippes i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mars kunne Funcom avsløre at de ville slippe en free-to-play-utgave av The Secret World, og at den utgaven vil komme med en rekke endringer mange har ønsket seg. Nå vet vi mer om hvordan det endres, og når rebooten kommer.

Det norske studioet har nå gitt oss en ny trailer for vi forteller om endringene. Her får vi blant annet vite at Secret World Legends vil releanseres den 26. juni, og da inneholde de første åtte områdene, scenarioene og dungeonsene som var der under forrige lansering. Deretter vil de gradvis slippe de andre tingene som kom senere, inludert Tokyo, Nightmare Dungeons, og Raids. Alt dette blir altså gratis. Noen av de mest nevneverdige endringene er forbedret grafikk, en bedre kampsystem, og et nytt erfaringssystem.

Høres dette ut som noe for deg?

HQ
Secret World Legends

Relaterte tekster

2
Secret World Legends er sluppet på Steam

Secret World Legends er sluppet på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Norske Funcom har sluppet den nye og gratis versjonen av deres nettrollespill The Secret World, nå kalt Secret World Legends, på Steam. Spillet hadde en tidlig lansering...

0
The Secret World blir gratis

The Secret World blir gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Funcom har nylig annonsert at deres The Secret World skal slippes på nytt denne våren, men da i form av gratisspillet Secret World Legends. Nettrollespillet vil by på...Loading next content