Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

The Secret Worlds Tokyo-utvidelse kommer på onsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Edit 3.juni 17:34: Spillregissør Joel Bylos har nå offisielt uttalt at utvidelsespakken vil bli sluppet denne uken i hans månedlige Game Director Letter:

Hi everybody,

Tokyo is coming this week.

I've been waiting a long time to be able to write those words. It has been a journey - one that has been fraught with bumps in the road - but ultimately one that has taught us a lot as a team and prepared us for the next step of our journey.

Han nevner ikke onsdag spesifikt, men vi antar at Massively er sannferdige når de sier at han har bekreftet at de sikter seg inn på den dagen.

Originalartikkel:
Det kan se ut som norske Funcoms nettrollespill The Secret World endelig skal få sin Tokyo-utvidelse. Massively har fått høre direkte fra spillregissør Joel Bylos at utvidelsen vil bli sluppet onsdag den 4.juni, forutsatt at ingen "hiccups" dukker opp. Dette blir det første nye spillområdet av en respektabel størrelse og har vært ønsket av spillerne siden lanseringen av hovedspillet i 2012.

Utvidelsen har fått det offisielle navnet "The Black Signal", og er den første av en rekke på tre utvidelsespakker til Tokyo-spillområdet. På grunn av restruktureringer og nedskjæringer hos Funcom har den blitt utsatt en rekke ganger. I utvidelsen entrer spilleren en del av Tokyo kalt Kaidan (løst oversatt til spøkelseshistorie), hvor en bombe har spredd filth-infeksjonen i befolkningen. Myndighetene har svart med å sperre av hele bydelen, og mennesker som prøver å rømme blir skutt på stedet.

Om vi skal tro videoen under er Kaidan et dystert sted...

HQ
The Secret World
The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content