Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 2

The Sims 2: Dyreliv

Husdyr i det virtuelle samfunnet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

The Sims 2 fortsetter å ekspandere til PC med The Sims 2: Dyeliv, men spillet kommer også til å slippes i forskjellige versjoner til Gameboy Advance, GameCube, Nintendo DS, Playstation 2 og PSP. Det sentrale i denne versjonen av The Sims 2 er selvsagt at dine simmer nå kan skaffe seg husdyr. Du kommer selv til å kunne forme og skape din hund eller katt.

Noen andre dyr nevnes faktisk ikke i pressemeldingen, men av skjermisene å dømme finnes det også papegøyer og hamstere. Vi håper selvsagt at man kan ha ildere. Ildere som biter...eller søte kaniner! Du kan også velge å dressere ditt husdyr så det gjør triks eller helt enkelt lar det løpe løs og grave opp i bakgården. The Sims 2: Dyreliv lanseres 20. oktober til samtlige formater utenom PSP som får sin versjon i november.

Her er et utdrag fra pressemeldingen:
EA kunngjør i dag at den populære spillserien The Sims™ går i hundene - og for den saks skyld også kattene, marsvinene og fuglene! EA slipper The Sims™ 2 Dyreliv på alle denne generasjons konsoller, håndholdte systemer samt som utvidelsespakke til PC. Disse bygger videre på den kritikerroste The Sims™ 2-opplevelsen, en opplevelse som gir tilhengerne muligheten til å lage og kontrollere simmer gjennom et helt liv og velge livsmål for dem, fra kjærlighet og popularitet til rikdom og familie. Hver versjon av Dyreliv har innhold som er spesialtilpasset plattformen den er laget til.

Med dyr som følgesvenner blir livene til simmene enda morsommere. Lær kjæledyrene nye triks, ta dem med på tur i parken, gi dem nye kjæledyrtilbehør. Du kan til og med gi dem jobb! Som i det virkelige liv, krever kjæledyrene stell og trening. En katt kan komme til å klore opp sofaen, hvis ikke du passer på. Og det er kanskje ikke så lurt å la hunden være for seg selv i nærheten av et nyplantet blomsterbed.

"The Sims™ 2 Dyreliv fanger opp forholdet mellom kjæledyr og eierne deres," sier Executive Producer Rod Humble. "En hund som gnager på tyggeleken sin, en katt som hopper etter en fjær som dingler, et småbarn som klapper en stor hund som sitter rolig og koser seg - selv en katt som ligger sammenkrøllet i fotenden av sengen. Disse spesielle øyeblikkene vises med naturtro animasjoner i The Sims™ 2 Dyreliv, noe som gir et sterkt bånd mellom spilleren og de virtuelle skapningene.

Mer info om spillet finner du inn på den offisielle nettsiden

The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2
The Sims 2

Relaterte tekster

2
The Sims 2Score

The Sims 2

ANMELDELSE. Skrevet av Hanne Tosterud

Simmene er endelig tilbake i ny og forbedret drakt. Grafikken er oppdatert og simmene er blitt mer intelligente og selvstendige.Loading next content