Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 2

The Sims 2 er gått gull

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Electronic Arts har i natt avslørt at The Sims 2 er gått gull. Den originale The Sims-serien har lenge sittet på tronen som verdens mest solgte spill og nå får endelig fansen snart lov til å ta simmene sine noen skritt videre på evolusjonsstigen.

At et spill er gått gull betyr, som mange vet, at spillet er ferdig og at utvikleren har sendt det ferdige spillet til trykkeriet for masseproduksjon. Nattens nyhet fra EA er derimot ikke en offisiell pressemelding elle rkunngjøring, men stammer fra nettsiden GameSpy, som hevder å ha det bekreftet fra Electronic Arts. Vi venter altså fortsatt på en skikkelig pressemelding, men satser på at GameSpy snakker sant, noe de pleier å gjøre i slike tilfeller.

The Sims 2 kommer til PC og skal etter planen lanseres 17. september her i Europa.

Relaterte tekster

2
The Sims 2Score

The Sims 2

ANMELDELSE. Skrevet av Hanne Tosterud

Simmene er endelig tilbake i ny og forbedret drakt. Grafikken er oppdatert og simmene er blitt mer intelligente og selvstendige.Loading next content