Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sims 2

The Sims 2 til konsoller

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse, men i et intervju med IGN fortalte Maxis producer Scot Amos nylig at de nå er i gang med The Sims 2 til konsoller, PSP og Nintendo DS. Spillet basseres på The Sims 2, men det vil også finnes noen deler fra tilleggspakken University. For de som sitter med PC-versjonen, bør også kaste et lite blikk på konsollversjonen, for den vil inneholde mye eksklusive ting, steder og nye karakterer m.m. PS2-versjonen vil støtte HDD og Eye Toy hvor du selv kan importere deg inn i spillet som en egen karakter, mens Xbox-versjonen vil støtte HDTV med 720dpi og tilslutt vil Gamecube-versjonen også få noe eksklusivt som enda ikke er helt avklart.

The Sims 2 til konsollene vil bli lansert i slutten av året.

Vil du lese mer om The Sims 2, så klikker du deg inn her

Relaterte tekster

2
The Sims 2Score

The Sims 2

ANMELDELSE. Skrevet av Hanne Tosterud

Simmene er endelig tilbake i ny og forbedret drakt. Grafikken er oppdatert og simmene er blitt mer intelligente og selvstendige.Loading next content