Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sinking City

The Sinking City er nå tilgjengelig på PlayStation 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det Lovecraft-inspirerte skrekkspillet The Sinking City har hatt en turbulent reise til PlayStation 5. Det har vært mye konflikt mellom utgiveren av PlayStation 4-versjonen av spillet fra 2019, Nacon, og utviklerne Frogwares som nå selv håndterer utgivningen av PlayStation 5-versjonen.

På grunn av dette blir det ingen gratis oppdatering fra PlayStation 4 til PlayStation 5, men Frogwares meddeler nå at spillet i hvert fall er ute på plattformen. Vi kan regne med både 4K-oppløsning, 60 bilder i sekundet, raskere lastetider og ekstra støtte for kontrolleren.

Fra før av er spillet tilgjengelig på PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One.

The Sinking City

Relaterte tekster

0
The Sinking CityScore

The Sinking City

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Ayub tar på seg hodetelefonene, trekker for gardinene og fester brillene godt på plass før han hiver seg ut i Frogwares' skrekkslagne detektiv-spill, The Sinking City.

0
Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

NYHET. Skrevet av Mike Holmes

Frogwares er kjent for å lage eventyrspill med Sherlock Holmes. Men deres nyeste spill har en mer monstrøs historie som fans av Lovecraft kanskje kommer til å like. The...Loading next content