Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sly Collection

The Sly Collection annonsert

Gamle Sly Cooper blir som ny

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har lenge versert rykter om et nytt Sly Cooper-spill fra utvikler Sucker Punch, men det viste seg at de jobber på Infamous 2 i stedet. Det er ikke det at vi blir triste av den grunn, men vi savner den langfingrede vaskebjørnen. Det var derfor hyggelig å se at Sony annonserte The Sly Collection, en oppdatert versjon av de gamle Playstation 2-spillene Sly Cooper and the Thievius Racconus, Sly 2: Band of Thieves og Sly 3: Honor Among Thieves.

Alle har fått en real ansiktsløft, og de kommer derfor i høyere oppløsning enn før. Som en del av Sonys 3D-satsing blir de i tillegg mulig å spille med 3D-briller. Noen av minispillene skal også kunne spilles med Playstation Move, og det blir selvfølgelig lagt til trophies for de samlegale.

The Sly Collection slippes til høsten og blir da distribuert via butikker, ikke PSN.

Sly Collection
Sly Collection
Sly Collection
Sly Collection
Sly Collection
Sly Collection
Sly Collection
Sly Collection
Sly Collection

Relaterte tekster

Sly CollectionScore

Sly Collection

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

De tre første Sly Cooper-spillene har blitt trykket inn på Sony lille Playstation Vita, og vi har sjekket om vaskebjørnen fortsatt kan sjarmere...Loading next content