Norsk
Gamereactor
nyheter
The Station

The Station er et scifi-inspirert og mystisk puzzle-spill til PS4

Kommer også til Xbox One og PC.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Station er også navnet på studioet som utvikler The Station. De beskriver spillet som et mystisk førstepersons puzzle-spill som finner sted på en romstasjon som går i bane rundt en fremmed planet. Man trer inn i rollen som en "recon specialist" som blir sendt til romstasjonen for å finne ut av hva som har skjedd der, men også hvorfor den er der.

Gameplay-messig later The Station som om det er et AR-spill. Hovedfiguren går rundt med et augmented reality heads-up display (AR HUD), en innretning som kan brukes til å se hva beboerne på stasjonen tenkte, så og sa på en gitt plass. Men som 'creative director' Kevin Harwood sier på PS Bloggen, "what you discover may have you questioning your ethics, morality, and beliefs".

Jeg får litt Moon-vibber av det her, og gleder meg veldig til å spille det. The Station kommer til PS4, Xbox One og PC den 20. februar. Ta en titt på traileren nedenfor hvis du synes det virker interessant.

HQ
The Station
The Station

Relaterte tekster

0
The StationScore

The Station

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Vi har sendt Terje ut for å spionere på romvesener på en forlatt romstasjon. Hva han syntes om denne utflukten kan du lese her...

1
The Station får VR-støtte til høsten

The Station får VR-støtte til høsten

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

The Station er et scifi-inspirert og mystisk puzzle-spill laget av noen av folka bak spill som Destiny, League of Legends og Bioshock Infinite. Spillet kom ut i februar...Loading next content