Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead - A New Frontier

The Walking Dead: A New Frontiers dato er klar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når flere nettbutikker har nærmest samme lanseringsdato for et spill kan man som regel være trygg på at det er noe i det. Derfor følte vi oss ganske trygge på at The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontiers første episode ville komme denne måneden etter at flere nettbutikker hevdet den ville komme i midten av november. Der lurte de oss gitt.

Telltale Games har nemlig annonsert at første episode slippes 20. desember, og at vi får en ny smakebit fra den på The Game Awards 1. desember.

Den fysiske utgaven vil slippes 7. februar til Playstation 4 og Xbox One. Denne vil som vanlig kun inneholde den første episoden, hvor resten må lastes ned etter hvert som de kommer. Det som dog er litt interessant er at Telltale sier resten av episodene vil kunne lastes ned når de kommer. Betyr dette at episode 2 ikke kommer før etter 7. februar?

De som forhåndsbestiller de digitale utgaver vil selvsagt også få litt ekstra snadder. Playstation 4-spillere vil få The Walking Dead: Season Two og The Walking Dead: Michonne å kose seg med mens de venter på den første episoden. Steam-brukere vil på den annen side få 10 prosent rabatt om de forhåndsbestiller.

Kommer du til å dra på nye eventyr med Clementine?

The Walking Dead - A New Frontier

Relaterte teksterLoading next content