Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Michonne

The Walking Dead: Michonne klart for lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Telltale Games hadde et travelt 2015, men nå har de endelig fått litt pusterom. Hva passer vel da bedre enn å lansere den andre spinoff-serien til The Walking Dead?

Den første, av tre episoder, til The Walking Dead: Michonne lanseres til PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One og Mac den 23. februar, Samt iOS og Android den 25. februar. Deretter skal det vissnok komme de to siste episodene komme i mars og april.

Første episode heter In too Deep. Her følger vi Michonne og en mann ved navn Pete mens de seiler en flåte på leting etter andre overlevende. Det tar ikke lang tid før de møter på en koloni hvor de tror mannen som er mistenkt for en massakre gjemmer seg.

Høres dette interessant ut, men du har lyst å vite mer? Da kan du klikke deg inn på Telltale sin Youtube-kanal klokken 02:00 natt til tirsdag for en liten sniktitt. Eller du kan se det i opptak dagen etter...

The Walking Dead: Michonne

Relaterte tekster

2
The Walking Dead: Michonne (Ep 1)Score

The Walking Dead: Michonne (Ep 1)

ANMELDELSE. Skrevet av Bengt Lemne

Du kjenner henne kanskje fra TV, men det er likevel masse du ikke vet om henne. Vi har anmeldt den første episoden av The Wallking Dead-sidesporet til Michonne...Loading next content