Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: The Final Season

The Walking Dead: The Final Season blir trolig ikke fullført

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld norsk tid kom den overraskende nyheten om at Telltale Games, studioet bak spill som The Walking Dead, The Wolf Among Us og Batman: The Enemy Within har sagt opp sine ansatte og i praksis legges ned. Et lite mannskap på 25 ansatte blir igjen for å jobbe videre med prosjekter som skal "oppfylle studioets forpliktelser ovenfor styre og partnere," ifølge en offisiell tweet fra studioet. Mange har selvfølgelig håpet på at dette også inkluderer The Walking Dead: The Final Season som fortsatt har flere episoder igjen, men mye tyder på at dette ikke er tilfelle.

Nå melder en anonym kilde til US Gamer at den lille gjenværende mannskapet på 25 ansatte ikke skal jobbe med å ferdigstille The Walking Dead: The Final Season. I stedet skal de ansatte konsentrere seg om å jobbe med Minecraft: Story Mode-prosjektet som Telltale samarbeider om med Netflix. At avtalen med Netflix blir prioritert stemmer overens med studioets tweet om å prioritere forpliktelser ovenfor partnere.

Samme kilde melder at The Walking Dead: The Final Season blir avsluttet etter at andre episode lanseres neste uke. Hvis dette stemmer blir sesongen avsluttet to episoder før planen, og Clementines historie vil forbli uavsluttet. Hva som skjer med med dem som har kjøpt sesongpass for hele sesongen er ikke kjent.

The Walking Dead: The Final Season

Relaterte teksterLoading next content