Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead

The Walking Dead til PS4 og X1 på disk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De beryktede Playstation 4- og Xbox One-versjonene av Telltales glimrende serier The Walking Dead og The Wolf Among Us har nå blitt bekreftet. I tillegg har utvikler Telltale Games annonsert at begge serier vil bli tilgjengelig i fysisk format til de nye plattformene, ved siden av de digitale utgavene.

Når det gjelder The Walking Dead skal vi få både sesong én og to på samme disk, og det samme kan sies om alle episodene i den første sesongen av The Wolf Among Us.

Ved samme anledning kom det også frem at Playstation 3 og Xbox 360 også vil se fysiske utgivelser av begge serier, men her inkluderer The Walking Dead-disken kun den andre sesongen.

Alle utgivelsene skal se dagens lys "senere i år", når både sesong to av The Walking Dead og sesong én av The Wolf Among Us er avsluttet.

The Walking Dead

Relaterte tekster

9
The Walking Dead - Episode 5Score

The Walking Dead - Episode 5

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Siste episode av The Walking Dead er den korteste, men samtidig den mest emosjonelle. Ha snytepapiret klart og forbered deg på en heisatur...

5
The Walking Dead slippes endelig til Wii U

The Walking Dead slippes endelig til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Walking Dead skal snart slippes på Wii U. Nå som det episodiske spillet fra Telltale har vært ut på så godt som samtlige plattformer en god stund, må det vel kunne...

3
Kommer The Walking Dead til PS4?

Kommer The Walking Dead til PS4?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En Playstation 4-versjon av The Walking Dead: Game of The Year Edition er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling hos Gamestop i USA. Den planlagte lanseringsdatoen i...Loading next content