Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

The Walking Dead-serien samles med bedre grafikk og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skybound Games har stadig hintet til at de ikke ville si seg ferdig med The Walking Dead etter å ha gitt oss de siste episodene av seriens siste sesong, og nå får vi se mer av hva de har jobbet med.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series samler altså alle sesongene av Telltale sin årelange serie, inkludert 400 Days og Michonne, i en ny og bedre pakke den 10. september. Jeg skriver bedre siden gjengen i StillNotBitten har oppgradert de første sesongenes grafikk og lydsynkronisering slik at de likner på det vi fikk i siste sesong. Du kan se de smått imponerende forskjellene i traileren nederst.

I tillegg til dette kan vi glede oss til ekstrainnhold som en bakgrunnsdokumentar, utviklerne og skuespillernes kommentarer til en rekke sekvenser, et lydspor på over 40 sanger, konseptbilder og mer.

HQ
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series

Relaterte teksterLoading next content