Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3 slippes på PS5 og Xbox Series i høst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele seks måneder har gått siden CD Projekt Red annonserte at The Witcher 3: Wild Hunt skal komme til PlayStation 5 og Xbox Series en gang i 2021, så med tanke på hvor mange ting selskapet har sett seg nødt til å utsette siden den gang er det ikke rart om mange av dere fryktet at dette måtte vente lenger enn planlagt også. Heldigvis er ikke det tilfellet enda i alle fall.

For i den nyeste strategioppdateringen fra det polske selskapet får vi vite at planen fortsatt er å bringe The Witcher 3 til PS5 og Xbox Series en gang i andre halvdel av 2021. Med tanke på at de bruker deler av videoen på å også snakke om åpenhet og ærlighet er det lov å håpe at dette faktisk blir tilfellet og at vi ikke må vente til 2022 på en penere Geralt.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content