Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt får en offisiell mod-editor i 2024

Den kommer som et gratis tillegg til spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Bethesda har vært en ganske tydelig støttespiller for moddingsamfunnet, og spesielt har lagt til måter som gjør det mulig for folk å ta med kreasjonene sine og dele dem i hovedtitlene, har CD Projekt Red ofte gått en annen vei.

Nå har den polske spillutvikleren imidlertid avslørt at de vil benytte seg av moddingmiljøet for å fortsette å forlenge livssyklusen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi får vite at vi neste år, på en ikke nærmere angitt dato, kan se frem til en offisiell mod-editor i spillet, noe som betyr at du vil kunne laste ned oppdrag og innhold laget av miljøet for å fortsette å utforske verden som Geralt of Rivia.

CD Projekt bekrefter at vi vil høre mer om modeditoren i løpet av neste år.

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content