Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt har solgt omtrent 28 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige sommer kunne CD Projekt fortelle at det hadde blitt solgt litt over 20 millioner eksemplarer av The Witcher 3: Wild Hunt, og med tanke på at det hadde gått over fire år siden spillet ble lansert trodde vel de færreste at tallet ville bli nevneverdig større. Det var i alle fall frem til Netflix slapp sin The Witcher-serie. Plutselig kunne selskapet skryte av over fem ganger så høye salgstall som samme periode året før, noe som virkelig ga resultater.

Den nyeste regnskapsrapporten til CD Projekts investorer avslører nemlig at det nå har blitt solgt omtrent 28 millioner eksemplarer av The Witcher 3: Wild Hunt. En ekstrem vekst på PC i fjor skal ha mye av æren for dette siden den utgaven av spillet solgte mer enn alle de andre til sammen.

Var du en av dem eller kjenner du noen som først kjøpte The Witcher 3 i fjor?

The Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...



Loading next content