Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt til PS5 og Xbox Series aldersmerket av PEGI

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor avslørte CD Projekt Red at de skulle slippe en ny versjon av sitt mesterverk The Witcher 3: Wild Hunt til PlayStation 5 og Xbox Series. Ettersom de fortsatt har en del arbeid å gjøre med Cyberpunk 2077, har mange antatt at det oppdaterte Witcher-eventyret kan bli forsinket.

Heldigvis ser ikke det ut til å være tilfellet. PEGI har nemlig nylig aldersmerket spillet, hvilket er et sikkert tegn på at en annonsering ikke er så langt unna.

Når den nye utgaven endelig kommer vil du kunne oppgradere gratis dersom du eier spillet fra før av.

The Witcher 3: Wild Hunt

Takk, GamingBolt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content