Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher Remake

The Witcher får remake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da CD Projekt Red fylte opp nyhetsbildet den 4. oktober ved å avsløre fremtidsplanene sine for både Cyberpunk 2077, The Witcher og et helt nytt spillunivers nevnte de blant annet et The Witcher-spill under kodenavnet Canis Majoris. Dette skulle bli det første spillet i serien laget av noen andre enn dem selv, så det var rettet stor spenning rundt det nye prosjektet. Nå viser det seg altså å ikke være så veldig nytt.

For CD Projekt Red avslører at utviklerne i Fool's Theory lager en remake av The Witcher laget fra bunnen av. Siden spill som Final Fantasy VII: Remake og Resident Evil 2 endrer en god del i forhold til originalene bemerker CD Projekt at de har den fulle kreative kontrollen slik at denne nye utgaven i alle fall ikke endrer noe uten deres tillatelse.

Ikke at du bør forvente å høre mer om eventuelle endringer eller se hvor mye penere spillet blir med det første, for det fremheves at utviklingen fortsatt er i en veldig tidlig fase og at de ikke vil avsløre mer på en god stund.

Hvilke endringer og forbedringer håper du på?

The Witcher Remake

Relaterte tekster

3
The Witcher får remake

The Witcher får remake

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da CD Projekt Red fylte opp nyhetsbildet den 4. oktober ved å avsløre fremtidsplanene sine for både Cyberpunk 2077, The Witcher og et helt nytt spillunivers nevnte de...Loading next content