Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher har fått en Monopoly-behandling

Vær forberedt på en mørkere versjon av det klassiske brettspillet enn vi er vant til.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen mangel på videospill som er omgjort til Monopoly-brettspill, og tidligere utgivelser har inkludert versjoner basert på Assassin's Creed, Sonic the Hedgehog, Super Mario og Sea of Thieves. Og nå er det tid for enda en utgivelse.

Denne gangen er det The Witcher, og det er CD Projekt Reds The Witcher 3: Wild Hunt som ligger til grunn. Som vanlig er reglene stort sett de samme som i det originale Monopol, men med alle steder, kort og brikker byttet ut til ting som passer inn i Geralts univers. Her er den offisielle beskrivelsen:

"Kast en mynt til heksen din og bli med på jakten på seier i dette ultimate spillet for The Witcher-fans! MONOPOLY: The Witcher lar spillerne reise rundt på kontinentet for å kjøpe, selge og bytte farlige monstre fra den populære videospillserien, som Bruxa, Crone, Leshen og flere! Utøv magi på brettet med spesialtilpassede utstillingsobjekter, blant annet en flammende bok, en lut og et krystallkranium. Oppgrader eiendommer med hus og herregårder mens du håndterer dusør- og overraskelsesloven. Bli den siste spilleren med egen kronevaluta for å vinne!"

Du kan bestille et eksemplar for 49,99 dollar via Amazon eller andre steder som selger brettspill. Jeg synes det ser ut som et flott spill med fine komponenter. Ta en titt på bildene nedenfor for å få et inntrykk av hva pakken inneholder.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild HuntThe Witcher 3: Wild Hunt

Relaterte tekster

4
The Witcher 3: Blood and WineScore

The Witcher 3: Blood and Wine

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Den siste utvidelsen til storspillet The Witcher 3: Wild Hunt er her, med enda vakrere omgivelser enn tidligere. Vi sendte Robin på vinsmaking i Toussaint...

2
The Witcher 3 - Hearts of StoneScore

The Witcher 3 - Hearts of Stone

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

CD Projekt Red sparer ikke på kruttet i den første skikkelige utvidelsen til The Witcher 3: Wild Hunt. Vi har testet Hearts of Stone...Loading next content