Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Project Sirius

The Witcher spin-off studio lider av permitteringer

The Molasses Flood startet nylig arbeidet med Project Sirius.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

The Molasses Flood, utviklingsstudioet som for tiden jobber med The Witcher multiplayer spin-off Project Sirius, har nylig sett en rekke av sine ansatte permittert.

HQ

Det totale antallet permitterte ansatte er ukjent, og det har ikke engang kommet et offisielt ord fra verken The Molasses Flood eller CD Projekt Red. Tidligere ansatte i teknisk narrativ designer Robert Bailey og miljøkunstner Eleanore Falck tok i stedet til Twitter for å avsløre at det hadde vært permitteringer.


Detaljer vil trolig forbli lys så lenge den eneste informasjonen vi har kommer fra disse tidligere ansatte, men dette er fortsatt ikke et godt utseende for The Witcher spin-off. I slutten av mars ble det bekreftet at utviklingen på tittelen hadde blitt startet på nytt, og med permitteringer i studioet går arbeidet sannsynligvis ikke mye raskere på spillet.

Project Sirius

Relaterte teksterLoading next content