Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher

The Witcher til Xbox 360?

CD Project søker nye medarbeidere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var lenge på tur, men var ventetiden verd. Vi snakker naturligvis om The Witcher, et både ambisiøst og flott rollespill som faktisk fungerte strålende og som inneholdte en gjennomført historie. The Witcher har faktisk gjort så stort inntrykk at konsollspillerne nå håper det kommer til deres format.

Og kanskje får de deres ønske oppfylt. Ifølge en nettopp publisert jobbannonse på CD Projects offisielle nettside, så leter utvikleren for øyeblikket med lys og lykter etter nye medarbeidere og mer interessant etter noen med viten rundt Xbox 360'ens arkitektur. At dette jobboppslaget samtidig er publisert på den offisielle The Witcher-nettsiden, har naturligvis fått ryktene om en Xbox 360-utgave av spillet til å blomstre.

Vi kan naturligvis ikke bekrefte at dette er tilfellet, men ettersom et PC-spill er forholdsvis lett å konvertere til Xbox 360 og det samtidig har hatt så stor suksess, så ville det være dumt av CD Project ikke å gjøre et forsøk.

Du kan se nærmere på jobboppslaget her: CD Project søker folk

The Witcher
The Witcher
The Witcher

Relaterte tekster

The WitcherScore

The Witcher

ANMELDELSE. Skrevet av Jesper Karlsson

Et veldig forsinket polsk actioneventyr med rollespillinnslag, basert på en serie fantasibøker og vi liker det!

5
The Witcher er gratis på PC i dag

The Witcher er gratis på PC i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

CD Projekt Red er ikke ukjent med å gi oss noen gode tilbud på The Witcher-spillene, og de neste timene kan du gripe en av de beste mulighetene. The Witcher: Enhanced...

0
Få the Witcher gratis på GOG

Få the Witcher gratis på GOG

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Om du vil oppleve spillet som startet den nå berømte polske spillserien, basert på Andrzej Sapkowskis romaner, kan du skaffe deg The Witcher: Enhanced Edition uten...Loading next content