Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witcher

The Witcher vender tilbake til Netflix i juni

Den nyeste teasertraileren avslører premieredatoene for sesongens to volumer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går ble vi lovet en ny trailer for sesong 3 av Netflixs The Witcher i dag, og det er nettopp det vi har fått. Samtidig avsløres det at fantasy-serien gjør comeback i juni som en del av en sesong som ser ut til å tilpasse flere av romanene fra den polske forfatteren Andrzej Sapkowski.

Siden dette er en teasertrailer får vi ikke se mye om hva sesongen vil handle om, men vi blir i det minste informert om når showet kommer tilbake. Første del av The Witcher: Season 3 kommer 29. juni mens andre del slippes 27. juli. Hvor mange episoder som vil utgjøre hver del er fortsatt uklart.

Uansett, sjekk ut traileren for sesongen nedenfor (som vil være siste gang vi får se Henry Cavill som Geralt of Rivia før Liam Hemsworth tar over i sesong 4), samt en ny plakat.

HQ
The Witcher

Relaterte teksterLoading next content