Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Witness

The Witness topper ulovlig nedlastingsside

Jonathan Blow, utvikleren bak spillet, sier selv at dette ikke vil hjelpe han å få råd til og lage ett nytt spill i fremtiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jonathan Blow, utvikleren bak fantastiske Braid, ga for noen dager siden ut spillet The Witness. Et ganske så spesielt og eksperimentelt spill hvor du skal gå rundt på en øy og løse en rekke puslespill. Noen av puslespillene vil ifølge Blow selv, kun kunne løses av 1 prosent av de som spiller The Witness. Spillet har tatt han lang tid å lage, og så klart kostet en del penger. Selv med hjelp fra Sony er ikke slike ting gratis.

Det er derfor litt deprimerende at han sent i går kveld tweetet:

"It seems The Witness is the #1 game on a certain popular torrent site. Unforunately this will not help us afford to make another game! :("

Han skrev også senere at rundt 90 prosent av de som spilte Braid på PC hadde piratkopiert det, noe som gjør at det ikke lover godt for The Witness heller.

La oss bare ha det klart, piratkopiering er en uting, og vil kun ende med å drive utviklere vekk fra PC-plattformen. Det finnes ingen unnskyldning for å stjele andres arbeid. Uansett om du velger å kalle det å stjele, kopiere eller noe annet, så er det absolutt ikke greit.

The Witness

Relaterte tekster

3
The WitnessScore

The Witness

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Er det mulig å ha det gøy på en øde øy fylt til randen med puzzles? Eirik har prøvd det, og har nå kommet tilbake for å fortelle om opplevelsen.Loading next content