Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Wolf Among Us 2

The Wolf Among Us 2 utsettes til 2019

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Telltale Games avduket The Wolf Among Us 2 forrige juli var planen at den etterlengtede oppfølgeren skulle komme i løpet av 2018. Nå viser det seg at ventetiden blir en del lengre.

Studioet har nemlig bestemt seg for å utsette The Wolf Among Us 2 til 2019. De sier at en av grunnene til dette er at studioet fortsatt omstruktureres etter fjorårets kraftige kutt.

Den gode nyheten er at de gjentar ønsket om å bringe noe nytt til den velkjente oppskriften sin. Vi får vite at Telltale utforsker nye måter å fortelle historiene sine på, og at denne ekstra utviklingstiden vil gi dem mer tid til å eksperimentere med nye ting og finpusse spillet slik at studioet atter en gang blir kjent som et av de beste i bransjen. Du vil uansett ikke måtte vente helt til neste år for å få mer nytt fra spillet, for utviklerne å fortelle oss mer om The Wolf Among Us 2 før året er omme.

The Wolf Among Us 2

Relaterte teksterLoading next content