Norsk
Gamereactor
nyheter
This War of Mine

This War of Mine kommer til PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De definitive utgavene av This War of Mine er endelig på vei til konsollene, og det er Playstation 4 og Xbox One som får noe nytt til sine respektive spillbibliotek. Spillet får undertittelen The Little Ones, noe som gjenspeiler at historien utvides.

Denne nye versjonen av spillet skal inneholde alt av innhold i tillegg til de harde kårene du må overleve under. Vi vet ennå ikke når lanseringen skal skje, så vi anbefaler bare at du holder et øye med dette spillet på Gamereactor (husk at du kan få en påminnelse hver gang vi skriver om et spill du er nysgjerrig på. Dette gjør du i krypinnet ditt).

HQ
This War of Mine

Relaterte tekster

5
This War Of MineScore

This War Of Mine

ANMELDELSE. Skrevet av Fredrik Walløe

Ekte krig er ikke slik den fremstilles i Hollywood-filmer. Ekte krig er brutal og hensynsløs, og i This War Of Mine får vi se den gjennom de uskyldiges traumatiserte øyne...Loading next content