Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders Genesis

THQ Nordic gir flere detaljer om Darksiders-brettspillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige måned kunne vi fortelle at Darksiders Genesis Nephilim Edition inneholder et brettspill. Brettspillet heter Darksiders: The Forbidden Land, og nå har THQ Nordic avslørt flere detaljer om brettspillet, som inntil videre kun er tilgjengelig via Nephilim Edition av spillet.

Spillet er for 1 til 5 spillere og inneholder 61 detaljerte miniatyrfigurer, og et "deck" av kort til hver av de fire Horsemen fra Darksiders-universet.

Det følger med en Campaign Book, som forteller en historie over 19 baner og er inndelt i flere scenarioer. Fans kan skape sine egne baner og scenarioer også. En spiller må være game master hvis det er fem spillere, men om det er færre spillere kan det også spilles, men da er det spesifikke regler for hvordan karakterene skal oppføre seg.

Er du interessert i dette brettspillet?

Darksiders Genesis
Darksiders Genesis
HQ

Relaterte teksterLoading next content