Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Carmageddon: Max Damage

THQ Nordic har kjøpt opp rettighetene til Carmageddon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

THQ Nordic har virkelig tatt helt av det siste året, og kjøpt opp IPer i hytt og gevær. Så langt har de blant annet kjøpt opp rettighetene til Timesplitters og Alone in the Dark, kjøpt opp et par studioer, samt gitt ut Darksiders III, samtidig som de også jobber med BioMutant.

Nå kan DualShockers også fortelle oss at selskapet har kjøpt opp rettighetene til den kontroversielle Carmageddon-franchisen. Carmageddon skapte litt av en furore da det først kom ut i 1997, mye takket være all volden som er med, og det ble til og med sensurert i Tyskland og Storbritannia. De to siste spillene som kom ut Carmageddon: Reincarnation and Carmageddon: Max Damage fikk en helt middels mottakelse da de kom ut i henholdsvis 2015 og 2016.

Hva THQ Nordic har tenkt å gjøre med serien vites ikke, men det blir spennende å se hva de finner på! Håper du de har tenkt å lage en remake av originalspillet, eller gi ut et helt nytt spill i serien?

Carmageddon: Max Damage

Relaterte tekster

3
Carmageddon: Max DamageScore

Carmageddon: Max Damage

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Gamereactors beste på racingspill ga seg i kast med Stainless Games sin revitalisering av Carmageddon, og her er dommen...

1
Carmageddon: Max Damage annonsert

Carmageddon: Max Damage annonsert

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Stainless Games, utviklerne bak Carmageddon Reincarnation, har festet blikket på konsollene, med en nyversjon av spillet kalt Carmageddon: Max Damage. Plattformene de har...Loading next content