Norsk
Gamereactor
nyheter

THQ-seriene lagt ut for salg

Hvem sikrer seg Saints Row-rettighetene?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter noen runder i retten har THQs planer om å redde selskapet gjennom konkursbeskyttelse nå blitt avblåst av det amerikanske rettsvesenet.

THQ rapporterte i desember i fjor at selskapet Clearlake Capital Group ønsket å kjøpe alle THQ eiendeler og merkevarer for 60 millioner dollar, men retten anslo dette beløpet for å være for lavt i forhold til verdiene THQs aksjeholdere sitter på.

Det er derfor nå blitt åpnet for individuelle salg av THQ ulike spillserier, deriblant store serier som Company of Heroes- , South Park- og Saints Row-seriene.

Rykene om hvilke selskaper som trolig vil sikre seg de forskjellige seriene har dessuten allerede begynt å dukke opp på internett.

Blant annet skriver Tim Lewinson på Tiwtter at Dead Island-eierne Koch Media er interesserte i å kjøpe rettighetene til Saints Row-serien.

På samme måte skal Ubisoft ha festet blikket på South Park: The Stick of Truth, mens Sega angivelig ønsker seg rettighetene til Company of Heroes 2. Det melder henholdsvis DDInvesting (via Twitter) og VG247.

Ingen offisielle bekreftelser har blitt kunngjort foreløpig, men interessen for de ulike seriene er åpenbart høy. Det er gode nyheter for alle som gleder seg til Company of Heroes 2, South Park: The Stick of Truth eller et nytt Saints Row-spill, selv om det aldri er hyggelig å se et stort spillselskap som THQ gå under.

THQ-seriene lagt ut for salg
Saints Row-serien, Company of Heroes-serien og South Park: The Stick of Truth har vist seg å være de mest etterlengtede på THQ garasjesalg.
THQ-seriene lagt ut for salgTHQ-seriene lagt ut for salg


Loading next content