Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Thronebreaker: The Witcher Tales

Thronebreaker: The Witcher Tales får ingen etterfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

CD Projekt RED forsøkte i fjor å ekspandere mengden av aktive prosjekter ved å utvide Gwent: The Witcher Card Game og utgi et singleplayer-prosjekt ved navn Thronebreaker: The Witcher Tales, som også brukte Gwent som primær mekanikk, men som også ga spilleren en verden å utforske og en stor historie å oppleve.

Spillet kom først på PC eksklusivt via GOG, og dette gjorde at salgstallene var litt dårlige i starten, og en etterfølgende lansering på PS4 og Xbox ONe kunne ikke engang redde spillet til tross for flotte anmeldelser.

Nylig i en Q&A forteller Community Manager Pawel Burza at spillet ikke får en etterfølger. Han sier ikke spesifikt hvorfor, men CD Projekt RED har tidligere innrømmet at spillet ikke presterte som ønsket.

Dessuten har de selv erklært at de vil fokusert primært på store Witcher-spill og Cyberpunk-spill fremover, som etterlater mindre tid til spin-offs.

Thronebreaker: The Witcher Tales

Relaterte tekster



Loading next content