Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grounded

Ti millioner har spilt Grounded

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var mildt sagt overraskende å se Obsidian Entertainment, kjent for sine gigantiske RPG-spill, avsløre Grounded, et multiplayer-orientert prosjekt som raskt fikk vind i seilene. Selv om utvikleren fortsatt jobber på spillet, og stadig tilføyer innhold og feilrettinger, så har mange millioner allerede spilt det.

I en ny video, som du kan se nedenfor, avslører Obsidian at ti millioner har spilt Grounded. De avslører dessuten at de faktisk begynner å bli klare for å lansere spillet i en såkalt "1.0"-versjon, som betyr at det ikke lenger vil betraktes som Early Access.

Presis hvordan det vil se ut, og hvilke fordeler og ekstrainnhold som kommer da vites foreløpig ikke.

HQ
Grounded

Relaterte tekster

0
GroundedScore

Grounded

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi har utforsket en enorm hage i det fenomenale Grounded, et eventyr som gir en helt ny mening til begrepet "store utfordringer".

0
Grounded har fått lanseringsdato

Grounded har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Tidligere i sommer ga Xbox Game Studios og Obsidian oss den gode nyheten at Grounded vil forlate Early Access og lanseres for fullt en gang i september. I dag er det tid...Loading next content