Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Tidligere Bioware-sjef forklarer hvorfor han mener The Witcher 3 er bedre enn Dragon Age: Inquisition

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste mener at Dragon Age-serien var på toppen med sitt første kapittel, men Dragon Age: Inquisition fikk også ganske gode anmeldelser. Men det var tydeligvis virkelig ikke et lett spill å utvikle, og nå forklarer en av de tidligere Bioware-sjefene hvorfor spillet nådde sitt fulle potensial, og hvorfor han mener The Witcher 3: Wild Hunt er bedre.

I et intervju med USA Today forklarer tidligere General Manager Aaryn Flyn at det blant annet skyldes at de var tvunget til å lansere spillet på PS3 og Xbox 360 samtidig som PS4 og Xbox One:

"That crushed so much ambition because we didn't have the team size or the time to differentiate those things, truly. So you had to kind of develop the lowest common denominator, and as that came in, that certainly beat out some expectations and ambitions we had for certain fun features in gameplay. In contrast, CD Projekt didn't do that with The Witcher 3, a few months later, and I think their game was better for it."

Flynn avslørte dessuten at det var EA som bestemte at spillet skulle utgis på både den nye og den utgående konsollgenerasjonen.

Du kan lese hele intervjuet via lenken ovenfor.

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content