Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Asphalt 9: Legends

Tidligere Gameloft-sjef går over til Rovio

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gameloft og Rovio er to av de største studioene i verden når det kommer til mobilspill og med franchiser som Asphalt og Modern Combat, har Gameloft sikret seg en plass på toppen. Men nå har visepresidenten i Gameloft, Alexandre Pelletier-Normand, kunngjort at han bytter ut racing og mobilkamper i førsteperson med sinte, finske fugler. Alexandre Pelletier-Normand er nå "executive vice president of the games business unit" hos det finske studioet, og CEO Kati Levoranta hadde dette å si om saken, ifølge Gamesindustry.biz :

"We are happy to welcome Alexandre to Rovio and Finland. Known as a great leader with extensive industry experience, we are sure that Alexandre will bring fresh new ideas and practices to strengthen our game development."

Asphalt 9: Legends
Asphalt 9: Legends

Relaterte tekster

0
Asphalt 9: LegendsScore

Asphalt 9: Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Ayub fester setebeltet og kappkjører i Asphalt 9: Legends til Nintendo Switch

0
Tidligere Gameloft-sjef går over til Rovio

Tidligere Gameloft-sjef går over til Rovio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gameloft og Rovio er to av de største studioene i verden når det kommer til mobilspill og med franchiser som Asphalt og Modern Combat, har Gameloft sikret seg en plass på...Loading next content