Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 5

Tilleggspakke til Resident Evil 5

Også til Xbox 360-versjonen?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under Tokyo Game Show fortalte Capcom om sine planer om et Resident Evil 5: Alternative Edition som i tillegg til selve spillet også skulle støtte Sonys nye bevegelsessensitive tryllestav og i tillegg by på enda mer spilletid med Jill Valentine. Pakken ble annonsert for Playstation 3, og ingen ting ble sagt om andre versjoner.

I et intervju med japanske Dengeki Online sier nå Capcom at ekstrainnholdet på ingen måte er eksklusivt, og kan også dukke opp på Xbox 360, men i såfall i en litt annen form enn en Resident Evil: Alternative Edition-plate. Dette tyder på at Capcom altså har planer om å gjøre tilleggspakken tilgjengelig for Xbox 360-eiere via Xbox Live, og at det vil bli spillbart med en vanlig håndkontroller.

Resident Evil 5

Relaterte tekster

Resident Evil 5Score

Resident Evil 5

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard er nok en gang på jakt etter T-Virus, og denne gangen går turen til Afrika sammen med en god venninne. Vi har satt karakter på innsiden!

0
GR Live starter helgen med Resident Evil 5

GR Live starter helgen med Resident Evil 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor Live har tenkt til å avslutte uken med noen gufs og litt action, for det er remasteren av Resident Evil 5 som står på menyen. Redaksjonens Philip har skaffet...

Dette er Capcoms mest solgte spill

Dette er Capcoms mest solgte spill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det har tatt mange år, men nå har det skjedd. Et annet av Capcoms spill har gått forbi klassikeren Street Fighter II som det mestselgende spillet i selskapets historie....Loading next content