Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Tim Burtons Batman får en moderne recut

DC selv leverer en ny vri på superheltfilmen som forandret alt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I begynnelsen av 1989 var Batman fortsatt ganske mye synonymt med den cheesy gamle Batman TV-serien fra 1960-tallet, som gikk konstant på TV som repriser. Den sommeren så imidlertid premieren på Batman, skapt av Tim Burton, som for alltid forandret Dark Knight og superheltfilmer generelt.

Batman var mye mørkere, rett og slett gotisk, og hadde en helt ny estetikk for den tidligere generelt blåkledde helten. Det står fortsatt tidstesten, og nå ønsker DC selv å illustrere det med en ny trailer for klassikeren, der de ganske enkelt har klippet filmen på det de mener er en mer moderne måte. De beskriver videoen slik:

– I 1989 forandret verden seg for alltid da den første moderne superheltfilmen kom. Tim Burton samlet Michael Keaton, Jack Nicholson og Kim Basinger for å skape en umiddelbar klassiker. Forhåpentligvis inspirerer denne moderne recut deg til å se BATMAN (1989) i et nytt lys.

Sjekk ut videoen nedenfor, det gir oss faktisk lyst til å se Batman på nytt. La oss heller ikke glemme at Michael Keaton kommer tilbake til rollen som Batman i den kommende filmen The Flash, som åpner i juni.

Tim Burtons Batman får en moderne recut


Loading next content