Norsk
Gamereactor
nyheter
Quake Champions

Tim Willits vil ha Dragonborn i Quake Champions

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen måneder siden ble Doomslayer fra Doom (bare for å da det klart) en spillbar figur i Quake Champions. Et ganske åpenbart valg siden det er de samme utviklerne som står bak begge spillene. Dette fikk uansett fantasien vår til å gå berskerk, og vi bestemte oss derfor for å spørre Quake Champions-lederen selv Tim Willits, om hvilke andre Bethesda-karakterer han gjerne ville sett i spillet.

"(...)jeg ville hatt Vault Dweller i stedet for Vault Boy. Jeg vet ikke helt, kanskje med en atombombe eller noe? Vet du hva? Det som ville vært kult hadde vært Dragonborn (Fra Skyrim red.anm) med drageropene sine. Eller Corvoe (fra Dishonored-spillene) med "Blink". Eller Emily. Jeg mener, vi har så mange muligheter. Vi får bare vente og se hva som kommer".

Da vi spurte hva han sin favoritt ville vært var han uansett klar.

"Dragonborn ville nok vært min favoritt. Kanskje vi burde sende en email til Todd Howard og spørre om lov."

Nå er jo dette langt fra noen bekreftelse på nye karakterer, men det er også interessant å høre hvordan han ordlegger seg. De har helt klart vært inne på tanken, noe som også vises med at både Doom og Wolfenstein er representert i spillet.

Hvilke figurer skulle du gjerne sett i Quake Champions?

HQ
Quake Champions

Relaterte tekster

0
Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

Team Liquid og t9clawz seiret på QuakeCon

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

I helga fant QuakeCon sted, arrangementet til Bethesda hvor de snakker om kommende spill (blant annet Doom Eternal og Rage 2), og arrangerer turnering i Quake Champions....Loading next content