Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Time Crisis 3 - nye bilder fra arkadeversjonen

Heldiggrisene i Japan kan snart spille den nye installasjonen av Namcos populære Time Crisis-serie i arkadehallene. Vi har de nye bildene!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Heldiggrisene i Japan kan snart spille den nye installasjonen av Namcos populære Time Crisis-serie i arkadehallene. Vi har de nye bildene!

Time Crisis 3 er basert på Namcos egen System 246-teknikk og lanseres allerede i det første kvartalet av 2003 i Japan. Spillidéen er naturligvis den samme som i de tidligere spillene, men denne gangen vil man kunne være hele tre spillere samtidig. Flere nye våpen skal være tilgjengelige, blant annet skal man i løpet av spillet kunne bytte mellom maskingevær, pistoler, hagelr og granater.

Takket være den nye teknikken vil altså tre personer kunne delta i oppdragene samtidig. Noe som viker veldig fristende. Kanskje, kanskje får Namco det for seg å piffe opp den ellers så bleke arkadescenen her i Europa, med dette skytespillet. Men, man kan skal heller ikke håpe på for mye... Foreløpig får vi nok nøye oss med de siste bildene fra spillet:Loading next content