Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall

Titanfall var fjorårets mest omtalte spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her i Gamereactor likte vi Titanfall så godt at vi kåret det til Årets spill 2014, og vi er åpenbart ikke de eneste som falt for Respawns debutspill. Statistikken til det britiske analysebyrået Ico Partners viser nemlig at Titanfall var det mest omtalte spillet i media i hele 2014.

Trolig hjulpet på vei av en tidlig lanseringsdato (13. mars) slo nemlig Titanfall populære spill som Minecraft (2.plass), Destiny (3.plass), Assassin's Creed: Unity (4.plass) og Grand Theft Auto V (5.plass) hva mediedekningen angår.

Videre viser statistikken at Playstation ble omtalt mest blant de ulike formatene i bransjen. Samlet sett ble Playstation-konsollene (i hovedsak Playstation 4 Playstation 3 og PS Vita) omtalt langt mer enn de øvrige formatene, og Playstation 4 alene fikk nesten den samme dekningen som Xbox-merkevaren til sammen.

Hvis du også biter deg merke i at Nintendo er ekskludert fra listen,er du ikke alene. Ico Partners forklarer dette med at de ikke begynte å følge Nintendo-plattformene før et par måneder ut i 2014, og at det derfor var urimelig å inkludere dem i årsrapporten.

Titanfall
Titanfall

Relaterte tekster

9
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Med Xbox One tilgjengelig er det endelig på tide å sette en karakter på årets beste skytespill så langt. Dette er anmeldelsen av Titanfall...

TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Titanfall er et skikkelig godt skytespill som er verdt både tid og penger - så lett kan det sies. Vi har satt karakter på Respawns debut...

0
Respawn søker folk til nytt actioneventyr

Respawn søker folk til nytt actioneventyr

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi visste allerede at utvikler Respawn jobber for fullt med oppfølgeren til Titanfall, et spill som bidro til å gi sjangeren en etterlengtet vitamininnsprøytning. Skal vi...Loading next content