Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Dark Pictures: Little Hope

To The Dark Pictures-spill er nå penere, bedre og større

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man skulle tro at gjengen i Supermassive Games var travelt opptatt med utviklingen av nye spill siden de har planer om å lansere flere skrekkspill hvert år, men nå har de gått tilbake for å forbedre de to første i The Dark Pictures-serien.

Både The Dark Pictures: Man of Medan og The Dark Pictures: Little Hope har nemlig fått nye oppdateringer som gjør spillene bedre ved å blant annet forbedre menyene, la oss justere vanskelighetsgraden, øke gåhastigheten og slengt på noen ekstra tilgjengelighetsinnstillinger (deriblant muligheten til å justere størrelsen på undertekster).

Det første spillet i serien, Man of Medan, har til og med en ekstra godbit siden denne oppdateringen inkluderer et nytt kapittel som byr på enda flere måter å drepe enkelte personer på slik at slutten kan endres.

På toppen av dette har begge spillene blitt lansert på PlayStation 5 og Xbox Series, og de som allerede eier spillene på PS4 og/eller Xbox One får disse oppgraderingene gratis.

HQ
The Dark Pictures: Little Hope

Relaterte tekster

3
The Dark Pictures: Little HopeScore

The Dark Pictures: Little Hope

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Little Hope er det andre spillet i serien til Supermassive Games kalt "The Dark Pictures Anthology". Vi følger fem forskjellige figurer i det som skal være en...Loading next content