Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer II

Total War: Warhammer II avslørt - kommer i år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at ryktene har trappet seg opp en stund, kan vi endelig bekrefte at Creative Assembly jobber med Total War: Warhammer II.

Det andre spillet i den planlagte trilogien vil by på en helt historie når det slippes senere i år. Om du eier forgjengeren vil du også få en ekstra historiedel kort tid etter lansering, så der har du en ekstra grunn til å eventelt kjøpe det også.

Spillet vil også ha fire nye raser: high elves, dark elves, lizardmen, og en de ønsker å holde hemmelig for øyeblikket. Da gir det selvsagt også mening at vi kjemper i et helt nytt område med flere nyvinninger og mer.

Du kan se både konseptbilder, skjermbilder og annonseringstraileren under, samt se intervjuet vårt med "game director" Ian Roxburgh og "communications manager" Al Bickham her.

HQ
Total War: Warhammer II
Total War: Warhammer IITotal War: Warhammer IITotal War: Warhammer IITotal War: Warhammer II
Total War: Warhammer II

Relaterte teksterLoading next content