Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tower of Fantasy

Tower of Fantasy lanseres globalt neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Anime-inspirerte action-rollespill med såkalte Gacha-elementer (lootbokser og mikrotransaksjoner) er ekstremt populære i asiatiske markeder som Japan og Sør-Korea.

Denne typen spill er ikke fullt så populære i resten av verden, men det endrer ikke det faktum at stadig flere asiatiske utviklere prøver å treffe det lukrative europeiske og amerikanske markedet med de vanedannende onlinespillene.

Siste i rekken som inntar Vesten er Tower of Fantasy fra utvikleren Hotta Studio. Open world-rollespillet har vært tilgjengelig i hjemlandet Kina siden desember i fjor, men får nå en global lansering 11. august.

På overflaten ser spillet ut til å ha mange likheter med et annet kinesisk spill, Genshin Impact, som for snart to år siden hadde en svært vellykket vestlig lansering. Du kan se mer om spillet i traileren nedenfor eller besøke dets offisielle hjemmeside.

HQ
Tower of Fantasy

Relaterte tekster



Loading next content