Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Travis Strikes Again: No More Heroes

Travis Strikes Again: No More Heroes kommer til PC og PS4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Grasshopper Manufacture overrasket vel de fleste da Travis Strikes Again: No More Heroes ble avduket, for der og da fikk de det til å høres ut som om spillet ville være eksklusivt til Nintendo Switch. Det viser seg at dette bare ville være tilfellet i en begrenset periode.

Studioet benyttet nemlig anledningen på Momocom til å avsløre at Travis Strikes Again: No More Heroes også vil slippes til PC og PlayStation 4. Akkurat når ønsker de ikke å si enda, men det skal komme mer informasjon "snart". Kanskje får vi vite mer senere i dag, om Suda 51 og gjengen ikke planlegger å fortelle mer på E3-messen da. Vi vet jo allerede at Suda 51 vil annonsere noe spennende på messen, så kanskje får vi vite mer om dette i tillegg til det de fleste håper er No More Heroes 3.

Travis Strikes Again: No More Heroes

Relaterte tekster

0
Suda 51 er nå 51

Suda 51 er nå 51

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Den japanske utvikleren Goichi Suda er bedre kjent som Suda51, og nå stemmer det navnet bedre enn noensinne fordi han fyller 51 år i dag. Gratulerer med dagen! Suda-san...Loading next content