Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Tre indie-perler kommer til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått en stund siden Nintendo hadde "Nindie"-sendingen hvor de annonserte en haug med indie-spill for Nintendo Switch, så enkelte fryktet nok at det bare var et bluss. Nå har vi fått tre annonseringer som prøver å motbevise det.

Både Team Meat, Jools Watsham, og Nintendo har nemlig tatt til Twitter for å annonsere at henholdsvis Super Meat Boy, Mutant Mudds Deluxe, og Inversus Deluxe er på vei til Switch. Foreløpig vet vi bare at de to sistnevte vil by på litt ekstra innhold, mens Super Meat Boy skal være originalutgaven. Ingen av dem har en lanseringsdato enda, men forhåpentligvis kommer det snart også.

Super Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content