Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
My Hero One's Justice

Tre nye figurer avslørt til My Hero Academia: One's Justice

Bandai Namco har gitt oss en liten innsikt i figurene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

My Hero Academia: One's Justice gir liv til animeverdenen når det lanseres en gang i løpet av året, og nå har Bandai Namco avslørt tre nye spillbare figurer som dukker opp i spillet, nemlig Tsuyu Asui, Denki Kaminari og Momo Yaoyorozu.

Tsuyu Asui

My Hero One's JusticeMy Hero One's JusticeMy Hero One's Justice

Hun er en student med et froskelignende utseende, og Quirken hennes gjør at hun kan gjøre alt som en frosk kan. Hun kan feste seg til vegger, kamuflere seg og stikke tunga si 20 meter ut (Tenk Toad fra X-Men). Kostymet hennes gjør at hun går i ett med omgivelsene sine.

Denki Kaminari

My Hero One's JusticeMy Hero One's JusticeMy Hero One's Justice

Quirken hans lar ham samle opp elektrisiteten i sin egen kropp og skyte den ut. Han bryr seg veldig om sine allierte og er redd for å skade dem med de elektriske kreftene sine. Så fort han vet at de er trygge kan han bruke spesialangrepet sitt "Indiscriminate Discharge 1,300,000 volts".

Momo Yaoyorozu

My Hero One's JusticeMy Hero One's JusticeMy Hero One's Justice

Hun er visepresident i klasse 1-A. Hun er en veldig smart student som er en naturlig leder for medelevene sine. Hun ble født inn i en berømt Hero-familie og drømmer om å bli en profesjonell Hero. Quirken hennes er veldig kraftig, og lar henne gjenskape et hvert ikke-levende materiale via molekulær manipulasjon. Hvis hun skjønner hvordan noe er laget, kan hun gjenskape det ved å bruke fettcellene sine som råmaterial.

Hvem er din favoritt?

Relaterte teksterLoading next content