Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Shift

Tre nye Need for Speed-spill på vei

Og alle kommer i 2009...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA har akkurat annonsert ikke bare ett, men tre nye Need for Speed-spill. Need for Speed: Shift er på vei til PC, PSP, PS3 og Xbox 360. Dette skal bli en hard racingsimulator, og Slightly Mad Studios står for utviklingen. Til Nintendo Wii og DS kommer Need for Speed: Nitro. Det utvikles av EA Montreal, og skal få et litt mindre realistisk utseende, og dra mer nytte av disse konsollenes unike egenskaper. Sist men ikke minst kommer Need for Speed: World Online til PC. Det utvikles av BlackBox og EAs Shanghai studio, og vil bli et gratis onlinespill, antagelig i samme bane som Battlefield Heroes er i dag. Alle spillene skal dukke opp i løpet av 2009.

Relaterte tekster

Need for Speed: ShiftScore

Need for Speed: Shift

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Nye spill i Need for Speed-serien er en nesten årlig begivenhet, og Electronic Arts kommer i år med flere i serien.Loading next content