Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic & All-Stars Racing Transformed

Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Xbox-ambassadøren Major Nelson pleier å komme med nyheter et par ganger i måneden vedrørende Xbox 360-spill som blir tilgjengelige på Xbox One via bakoverkompatibiliteten i den nyeste konsollen, og denne uken er det Sonic & All-Stars Racing Transformed, Puzzle Quest: Galactrix og Puzzle Quest 2.

Noen av disse du ønsker et gjensyn med, eller venter du fortsatt på det ene spillet som du lånte bort for mange år siden til noen som ødela det?

Sonic & All-Stars Racing Transformed
Sonic & All-Stars Racing TransformedSonic & All-Stars Racing Transformed

Relaterte tekster

0
Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

Tre nygamle spill sluppet til Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Xbox-ambassadøren Major Nelson pleier å komme med nyheter et par ganger i måneden vedrørende Xbox 360-spill som blir tilgjengelige på Xbox One via bakoverkompatibiliteten...

4
Company of Heroes + Sonic = Sant?

Company of Heroes + Sonic = Sant?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Denne så vi ikke komme. Alle som har racingspillet Sonic & All-Stars Racing Transformed på Steam-kontoen sin har nemlig mottatt en fersk oppdatering i forbindelse med...Loading next content