Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Treg start for Lightning Returns i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke ble rollespillet Lightning Returns: Final Fantasy XIII sluppet til Playstation 3 og Xbox 360 i Japan, og normalt blir spill i denne serien nærmest revet vekk fra hyllene i hjemlandet. Denne gangen har imidlertid interessen vist seg å være heller laber, i hvert fall hvis man sammenligner med foregående to spillene i rekken:

Les også: Super Mario 3D World selger dårlig i Japan

I løpet av den første uken ble nemlig så lite som 277 000 eksemplarer solgt melder Siliconera. Dette er ikke mer enn halvparten av salget Final Fantasy XIII-2 så den første uken (det solgte litt over en halv million eksemplarer) og det er milevis unna Final Fantasy XIII-salget i 2009 der 1,5 millioner eksemplarer gikk med.

Når det er sagt var 277 000 eksemplarer nok til å sikre førsteplassen på de japanske salgslistene, men det er tydelig at interessen for Final Fantasy-serien, eller i det minste XIII-universet, er dalende.

Har du mistet sansen for Lightning, eller gleder du deg til XIII-sagaens avslutning?

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Relaterte tekster

4
Lightning Returns: Final Fantasy XIIIScore

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Eiser

Vi har prøvd å redde menneskeheten på under 13 dager, men til tross for en interessant historie er vi likevel litt forvirret. Her er vår dom av Lightning Returns...Loading next content