Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Trespasser avslutter Dragon Age: Inquisition

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Age: Inquisition ble meget godt mottat av spillere verden over, og fansen får stadig mer å leke seg med takket være utvidelsene. Til nå har vi fått hele fire utvidelser, og i dag har vi gleden av å offentliggjøre den aller siste, Trespasser.

HQ

Denne gangen befinner du deg to år etter hendelsene i det originale spillet. Qunariene har skumle planer, og da er det selvsagt din jobb å stoppe dem.

Du må altså ha fullført historien for å kunne spille Trespasser. Har du ikke gjort det enda, eller har startet på nytt, har du til 8. september å gjøre det på siden det er lanseringsdagen.

I tillegg til dette vil det komme flere oppdateringer. En av godbitene som følger med der er det de kaller "the Golden Nug". Denne lar deg lagre oppskrifter, våpenskisser, gardiner og andre småting i nettskyen slik at de andre karakterer du eventuelt har skapt kan bruke dem. Og når vi uansett er inne på karakterene dine, oppdateringene vil også inkludere en garderobe som lar deg skifte klær.

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content