Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

Tricky-DLC til nye SSX ute nå

Nye kostymer og et helt nytt fjell

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De SSX Tricky-inspirerte utvidelsespakkene Mt.Eddie og The Classic Characters Pack til det nye SSX, er nå sluppet og kan lastes ned via Xbox Live eller Playstation Network.

Mt.Eddie-pakken legger til et nytt fjell med samme navn blant løypene i spillet, mens figurpakken byr på nye brett og klær til de klassiske SSX-kjørerne Elise, Kaori, Zoe, Eddie, Mac, Psymon og Moby.

Mt.Eddie-fjellet består av tre traseer, som huser tre løp hver. En tur fra topp til bunn på Mt.Eddie vil ta deg omkring ni minutter, og mens du legger motstanderne bak deg kan du høre på de tre klassiske låtene som har blitt lagt til i lydsporet.

Når det gjelder pris koster både Mt.Eddie-pakken og figurpakken 480 MS-poeng/ca. 40 kr. Kjøper du begge samtidig må du ut med 640 MS-poeng/ca. 60 kr.

SSXSSX

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.Loading next content