Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SSX

Tricky-DLC til nye SSX?

EA hinter om tilleggspakke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts går meget mulig med planer om å lansere en SSX Tricky-inspirert tilleggspakke til den nye SSX. Det er i hvertfall den mest utbredte oppfattingen blant fansen på spillets ofisielle Facebook-side.

Flere ivrige SSX-spillere skal nemlig ha blitt tilsendt deler av et puslespill, som sammen vil avsløre det nye innholdet. Så langt har de avdekket en snødekt SSX-bakke (ingen bombe kanskje), fyrverkeri og kjøreren Elise iført drakten hun brukte i nettopp SSX Tricky.

Vi må si oss enige i fansens slutning om en Tricky-relatert annonsering, men vi holder jubelen tilbake inntil det hele er offisielt.

SSX

Relaterte tekster

SSXScore

SSX

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Verdens villeste snowboardserie har endelig funnet veien til HD-generasjonen, og det er ingen tvil om hvem som er kongen på fjellet.Loading next content